Kryeministri i thuri lavde “Live”, kush është Luani që me ekipin e tij shpëtuan shumë jetë (Video)

Kryeministri i thuri lavde “Live”, kush është Luani që me ekipin e tij shpëtuan shumë jetë (Video)

Gjatë një prej daljeve të tij publike mbrëmjen e djeshme, kryeministri Rama tha se pavarësisht mungesave të logjistikë, ekipet shqiptarë të shpëtimit kanë bërë një punë të shkëlqyer, ashtu si edhe të huajt.

Rama tha se ekipet shqiptare shpëtuan 38 jetë njerëzish nga rrënojat shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: