Kryeministri Kanadez E Befason Botën Me Reagimin E Tij Kur Dëgjon Kuran | VIDEO

Justin Pierre James Trudeau (lindur më 25 dhjetor, 1971) është politikanë kanadez i cili është kryeministri i 23-të i Kanadës dhe kryetar i Partisë Liberale. Justini lindi në spitalin e Otavës, ai lindi ku babai i tij, Pierre Elliot Trudeau ishte kryeministri i 15-të i Kanadës. Ata kanë tre fëmijë: Xavier James (lindur më 18 tetor, 2007), Ella-Grace Margaret (lindur më 5 shkurt, 2009) dhe Hadrian Grégoire (lindur më 28 shkurt, 2014). VIDEO ↓↓