Kryetari i vetëm që ka përmbushur të gjitha premtimet

Instituti GAP ka publikuar raportin për të gjitha komunat dhe kryetarët e tyre.
Në analizë janë marrë premtimet e kryetarëve që janë bërë gjatë fushatës së vitit 2017, kur u mbajtën zgjedhjet komunale në të gjithë Kosovën.
Sipas këtij raporti, kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma, i ka përmbushur 10 nga 16 premtimet e bëra gjatë fushatës, per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte