Ktë të shtune ora 19:00 sapo u bëra nënë pas 11-viteve,kush më uron Zoti i dhëntë të mira…

Ktë të shtune ora 19:00 sapo u bëra nënë pas 11-viteve,kush më uron Zoti i dhëntë të mira…

Pas shum vietev sapo u bera Nene per here te pare, nuk munda pa e ndare me ju kete lajme qe aq shum jam emocionuar nuk mund ta shprej me fjale, dhe krejt ne fund dua te ju theme gjitha grave qe ende nuk jan bere nene te mos humbin shpresat, ja edhe dy foto te foshnjes, ku mund ti shohesh pasi te keni shtypur mbi fotografin nder kete shkrim..Ju faleminderit..