Ktheheshin nga Tirana, si vd iqën në a k sident dy kushërinjtë. Dë shmitari tregon t m errin: Makina ishte c0pa, njëri ishte jashtë. Telefonuam p ol icinë, por…

Ktheheshin nga Tirana, si vd iqën në a k sident dy kushërinjtë. Dë shmitari tregon t m errin: Makina ishte c0pa, njëri ishte jashtë. Telefonuam p ol icinë, por…

Ak sidenti ka ndodhur në autostradën Fier-Lushnjë, pranë rrethrrotullimit të Kolonjës. Automjeti tip “Mercedes Benz”, ka dalë nga rruga dhe ka pë rfu nduar në kanal. Si pasojë, tre persona kanë mbetur fillimisht të p lag osur. Ata u dërguan me urgjencë në spitalin më të afërt, por fa tke qësisht dy prej tyre nuk mundën dot të mbijetonin, ndërsa tjetri paraqitet në gjendje të r ëndë shëndetësore shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: