Kthesë te tra.gje.dia në Gjilan, motra nuk i v.ra.u prindët dhe vëllaun

Ditën e djeshme një tra.gje.di e pesëfishtë tronditi Gjilanin. Fillimisht u raportua se policja Valdete Bllaca, para se të vetë.vr.it.ej kishte ekz.eku.tuar prindërit dhe dy vëllezërit.
Në rrugë jo zyrtare Klan Kosova ka mësuar se një motiv i pakonfirmuar që çoi te kjo tr.ag.jedi ishte një banesë.
Dyshohet se vëllai i madh, i cili nuk u lejua ta shesë banesën, e kishte v.ra fillimisht vëllanë e vogël, e më pas prindërit. Per te pare videon e plote shtyp ne rek’lamen me poshte