Ku po shkon kjo botë? E reja: Burri im më detyra ta bëja me një mashkull tjetër dhe më pas më kërkoi ta… kam dy fëmijë s’i t’ia bëj

Pasi më bëri pr esion që të bëja me një tjetër burrë, bashkëshorti e përdori këtë fakt që të kryente marrëd hënie me një grua tjetër.

Kështu e nis letrën një 29-vjeçare drejtuar psikologes të “The Sun” ku i shkruan për shqetësimin që ka dhe i kërkon një mendim.

Letra e gruas drejtuar psikologes:

Isha kundër që në fillim kur më tha që të bëja me një tjetër mashkull, por ai u bë shumë keq kur unë i thosha jo. Kemi 8 vite që jemi bashkë dhe jemi nga 29 vjeç të dy. Kemi dhe dy fëmijë, 7 dhe 6 vjeç. Mendoja se kishim një martesë të lumtur dhe e doja shumë.

I tregova që isha kundër, por ai tha se ndihej mirë kur më imagjinonte duke kryer marr ëdhënie me një burrë tjetër. Ai është shumë bindës dhe pranova.

Burri me njohu me një 23-vjeçar që e kishte takuar në një lokal. Një ditë dërguam fëmijët te prindërit e mi dhe dolëm me këtë djalin. Pastaj u kthyem te shtëpia jonë së bashku me të, ku pimë disa gota. Më vonë bashkëshorti më tha që të shkoja te dhoma e gjumit që të bëja me të riun.

Pranova, edhe pse nuk isha plotësisht dakord. Të nesërmen u ndjeva keq për çfarë kishte ndodhur, por u bëra më keq kur im shoq më tha se donte edhe ai të provonte me një tjetër femër.

Ditën e ditëlindjes burri më tha se kishte kryer marr ëdhënie me një tjetër. Zemra ime u th ye. I thashë se në martesën tonë nuk dua më eksperienca të tilla dhe këtë ta lëmë pas.

Përgjigja e psikologes:

Kur thoni “i keq”, a do të thotë se ai ka një gjuhë të mpre htë, apo se ai kthehet i dhu nshëm dhe ab uziv? Nëse ai po këmbëngul që ti të kesh marrë dhënie me burra të tjerë dhe ai po ju tra dhton haptazi.

Përqendrohuni te martesa juaj, dhe ti sigurohu që të mos keni lidhje me të tjerë për aq kohë që jeni të martuar bashkë.