Kuadri Vesliu:O ALBIN Une E Di Qe Ki Qef Ti Po Nje Mbaje Mend Se Kurre Nuk…

Ne nuk jeni entu.ziastë nëse shkojmë në ditën e parë të marsit dhe me shku Kosova me një bllo kadë, pasi as nuk mundemi me shku në zgjedhje e as nuk mundemi me jap rroga.
Çdo gjë që është në interesin e qytettarëve, ne nuk kemi me shku si opozitë bo.jk otu.ese dhe shkat ërr.uese.
“Po jau heku ga.jlen Albini ma së shumti ka qef me qu Kadri Veselin e Hashim Thaçin… Shtt.ipp rrekll,ammen per te kkshyyr v1djon pr,it 5 se,konda qe te ha,ppet.