KUJDES, Ligji I Ri:Prej Te Hënën Nëse E Bëni Këtë Gjë Gjatë Vozitjes, Iu Merret Patentë Shoferi

KUJDES, Ligji I Ri:Prej Te Hënën Nëse E Bëni Këtë Gjë Gjatë Vozitjes, Iu Merret Patentë Shoferi

Në bazë të ligjit të ri të Ministrisë së Punëve të Brendshme, tani e tutje duhet të keni më shumë kujdes nëse mendoni të kaloni rrugën derisa është e ndezur drita e kuqe e semaforit. Tani, policiaa nëse qëllon në vendngjarje kur ju kaloni në të kuqën pësojnë disa dënime më të ashpra.Kështu, ju do të dënoheni me 150 euro, me tri pikë negative si dhe do t’u konfiskohet patentë shoferi për tre muaj.