Kujdes: Meshkujve u kërkohet ta heqin mjekrën si mbrojtje nga koronavirusi

Meshkujve u kërkohet ta heqin mjekrën si mbrojtje nga koronavirusi.

Punëtorëve të Universitetit të Southhamptonit u është thënë që të rruajnë mjekrën në një përpjekje të dëshpëruar për të ndaluar përhapjen e koronavirusit.Drejtori mjekësor Derek Sandeman tha se e kupton që kjo do të ishte e vështirë sepse mjekra në mesin e meshkujve është shumë e popullarizuar për momentin JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: