KUJDES! Shikojeni Se Çka Po Ndodh, Pritet Te Vije Edhe Në Kosovë E Shqipëri

Apokalipsi, Armageddon, janë vetëm disa nga komentet e qytetarëve mbi s.tuhinë me shira të f.uqishme që e v.ërshuan Zadrin, transmeton gazetametro.net.“Qielli u hap. Isha duke udhëtuar më autobus për në shkollë dhe për shkak të shiut të m.adhëm kemi pritur 3 orë kolonë, atëherë ka pasur vetëm 40 c.entimetër ujë”, Ka treguar 18 vjeçari nga Zadri.“Uji ka rrjedh nga v.arrezat e deri të deti” shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjete plota duke e hap rek alemn dhe lexoni te plote lajmin i cili po el na mne rrjetet sociale.