Kujtim Gjuzi flet për tabunë: Çunat e Tironës kërkojnë virgjëreshën Mari, por jemi në 2019-ën

Kujtim Gjuzi flet për tabunë: Çunat e Tironës kërkojnë virgjëreshën Mari, por jemi në 2019-ën

Deputeti i njohur Kujtim Gjuzi, i cili gjithmonë tërheq vëmendje me deklaratat e tij ndonjëherë edhe të pazakonta, ka qenë i ftuar sot në emisionin Pop Culture.Gjuzi, teksa ka dalë nga parlamenti është përballur me pyetjen e gazetares së emisionit.Duke ecur përpara parlamentit ai ka treguar për zakonet tironase por jo vetëm. Deputeti është pyetur gjithashtu se çfarë kriteresh duhet të plotësojë një vajzë për të marrë një çun Tirone shtype rekl,am dhe shiko vide,on: