Kujtim Gjuzi nxjerrë teorinë: Ishte tërmet artificial! çfarë i thanë Metës në Athinë që paralajmëroi termetin e fu.qishëm, pse po qeshni?

Kujtim Gjuzi nxjerrë teorinë: Ishte tërmet artificial! çfarë i thanë Metës në Athinë që paralajmëroi termetin e fu.qishëm, pse po qeshni?

Deputeti Kujtim Gjuzi, kryetar i Partisë Konservatore ka propozuar qe deputetet te lene pagen e tyre per te prekurit nga termeti i 26 nentorit.
Ai ka qene i ashper me koleget e PS ne Kuvend, qe qeshnin kur ai fliste dhe bente shpjegim teknik per vendin ku ra termeti. Sipas Gjuzit, zona ku u regjistrua go.ditja eshte vija bregdetare e Lalzit e cila tha ai eshte mbingarkuar me ndertesa.
“Ne mbajtëm një minutë heshtje, por une kam nje pyetje, ishte tërmet natyror apo artificial shtype rekl,am dhe shiko vide,on: