Kuksiani tregon tm3rrin e jetës: Ja si e zura Gr.uan në ba.njo duke më tradh/tuar me shokun tim më…

Kuksiani tregon tm3rrin e jetës: Ja si e zura Gr.uan në ba.njo duke më tradh/tuar me shokun tim më…. Tregon se si e ka kapur “mat” të dashurën e tij duke në dush me shokun e tij më të afërt. Djali thotë se nga tronditja e fortë ka qenë në limitet e vetëpërmbajtjes, Kjo është historia e rrëfyer. “Përshëndetje të gjithëve, Jam një 34-vjeçar që jetoj në emigracion. Një ditë u ktheva nga puna në shtëpi gruaja nuk doli të ma hap derën, hyra mbrenda po e kërkoj në shtëpi nuk e pash askund, por dëgjova një zë prej banjos, shkova menjëher dhe në atë moment më ndodhi tmerri e pash gruan me shokun tim, nuk u përmbajta dhe në atë moment….Shiko videon ne vazhdim,Shtiyp ne rek la-m dhe shiko videon.