Kur i bëri 62 vjet, ‘va rrosi’ veturën për ta vozitur në botën tjetër

Kur i bëri 62 vjet, ‘va rrosi’ veturën për ta vozitur në botën tjetër

Një biznesmen brazilian kishte pranuar shumë reagime ne gative pas njoftimit se donte të var roste veturën e tij.

Chiquinho Scarpa, atëherë 62 vjeç, kishte njoftuar në Facebook se do të var roste veturën e tij Bentley e cila kushton 367,000€ që të mund ta ngiste atë në botën tjetër pasi që të vdi ste ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: