Kur i ki letrat e zvicëres bene hajgare me djemt, ja qka i ban një djalit kjo qik

Kur i ki letrat e zvicëres ban hajgare me djemt, ja qka i ban një djalit.

Siq dihet tek ne është trendi per me marr nje vajz me letra por gjith kjo perparsi siq duket i ka ngritur teper dhe i ka privilegjuar dhe ato po nihen teper mir dhe i nenqmojn djemt qe jetojn ketu në Kosov shtype rekl,am dhe shiko vide,on