Kurti pëson in’frakt në zemer.. (Video)

E FUNDIT / Kurti pës on in’frakt në zemer.Valla bre jom me fat…sepse dje kisha in fra kt ne Zemer por sot jam i fort si qeliku!Ishte statusi i tij sot ne facebook por a e dini se kush eshte Kujtim Kurti shtypeni rekl,am dhe shikoni vide,on ja dhe video e keni me poshte: