Kush E Mori Dhe E Futi Me ‘Zor’ Në Veturë Halil Kastratin? (Video)

Halil Kastrati tregon për fëmijërinë e tij, momentet jo të mira të jetës së tij si dhe arsyen që e shtyu të merret me humanizëm.“Në Tetovë na është ndalur makina dhe një bamirës na ka marrë me zor edhe na ka dërguar në një dyqan të këpucëve.Halil Kastrati përndryshe njihet si njëri nga humanistët me të mëdhejn në Kosovë e më gjerë.Shty,pe rek.lam.en dhe shiko..