Kush është gruaja e përfshirë ? “Misteri” i vràsjes së Mateos, flasin banorët : Ditën që ndodhi, ishte duke…(VDIEO)

Kush është gruaja e përfshirë ? “Misteri” i vràsjes së Mateos, flasin banorët : Ditën që ndodhi, ishte duke…(VDIEO)

Familjarët e 8-vjeçarit kanë hedhur dy shime që një person i dytë ka dijeni për vr asjen e Mateos i cili dys hohet se është përfshirë në ngjarjen e rëndë ku Klodian Çalamani i mori jetën vogëlushit .

Banorët e fshatit gjatë prononcimit për “Fax Neës” janë ende të sh o kuar për ngjarjen. Komshinjtë me Klodian Çalamanin pohojnë se ditën e ngjarjes nuk kanë dëgjuar asnjë br itmë të vogëlushit.

Si po e përjetoni këtë ngjarje? “Nuk na ka ikur mërzia, kemi një gur brenda. Qysh qe dhe qysh nuk qe ne nuk dimë gjë s’kemi parë asgjë”, thotë e moshuara.

“Ne po punonim zhavorr sepse po ndërtoj një dhomë andej mbrapa, se çfarë u bë nuk e di fare. Ne flasim me gjithë komshinjtë, nëse do të ngatërrosh tjetrin e bën kur të duash por ne nuk pamë asgjë”, tha komshiu.

Familjarët thonë që ka të tjerë që janë përfshirë? “Atë le ta nxjerrin vetë ata që e kanë, mos na ngatërorjnë kot, cdo njeri e di vetë. Ne skemi dëgjuar fare. Unë kam qënë në shtëpi, fëmija nuk është dëgjuar fare të bërtasë”, tha banori i fshatit.

Kujtojmë që ditën e djeshme tezja e Mateos deklaroi se një person brenda shtëpisë mund të jetë përfshirë në k r i min e rëndë, pasi ajo thotë se sytë e 8-vjeçarit kanë parë diçka se krete. Ajo thotë se për të fshehur ngjarjen i është marrë jeta 8-vjeçarit.