Kush është këngëtari i njohur i muzikës popullore shqiptare që ka shpenzuar 300 mijë euro për një veturë?

Kush është këngëtari i njohur i muzikës popullore shqiptare që ka shpenzuar 300 mijë euro për një veturë?

Ramadan Krasniqi është një prej këngëtarëve më të njohur dhe të respektuar të muzikës popullore qytetare në Kosovë. Ai është një njeri serioz që vlerëson muzikën e mirë dhe i ka qëndruar larg komercializimit. Sëfundmi Dani ka qenë i ftuar në emisionin e Luanan Vjollcës, ku ka treguar disa detaje interesante nga jeta e tij. Veçse ka folur për pasionin e tij të madh, muzikën, ka treguar edhe një anë tjetër që deri më tani shumë pak persona e njihnin shtype rekl,am dhe shikoni videon