“Kush është kjo dhëmbë-kalbura”/ Noizy e ofendoi publikisht, vjen përgjigja e Desarës: Ti të ha m*në

“Kush është kjo dhëmbë-kalbura”/ Noizy e ofendoi publikisht, vjen përgjigja e Desarës: Ti të ha m*në

Desara i është përgjigjur Noizyt me një shprehje të urtë të Dritëro Agollit.“Ta kesh mik të prish punë, ta kesh armik të ha m*në”, citon Desara.Noizy tashmë i ka fshirë të gjitha postimet në lidhje me të, por ato janë shpërndarë gjerësisht në media.Noizy dhe Dasara kanë një histori të gjatë ngacmimesh dhe kunjash nëpër rrjetet sociale. Gazetarja ka komentuar vazhdimisht veprimet e Noizy-t si ajo e hedhjes së parave në një klub në Tiranë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: