Kush është Valbona Berisha që çoi të birin drejt vd.ekjes në kampet e IS.IS, pasi u martua me.. (Video)

Kush është Valbona Berisha që çoi të birin drejt vd.ekjes në kampet e IS.IS, pasi u martua me.. (Video)

Prej disa javësh historia e Alvin Berishës ka prekur opinionin publik, duke sensibilizuar shqiptarë dhe italianë me rastin e tij.

11 vjeçari ka ikur bashkë me të ëmën në Siri, dhe tashmë ka mbetur në një kamp pasi ajo ndërroi jetë.

Por kush është Valbona Berisha, e reja që mori të birin dhe shkoi t’i shërbente IS.IS, për të humbur më pas jetën shtype rekl,am dhe shiko vide,on: