Kush janë 2 vëllezërit që ranë pre e at entatit në Tepelenë?

Kush janë 2 vëllezërit që ranë pre e at entatit në Tepelenë?

Mbrëmjen e sotme në dalje të Tepelenës është kryer një at entat ndaj dy vëllezërve ku njëri ka mbetur i vd ekur dhe tjetri i pl agosur rëndë.Vi ktimë e atentatit ka mbetur 46-vjeçari Artur Bresha dhe i pl agosur rëndë vëllai i tij 42-vjeçari Artan Bresha.Sipas policisë autorët kanë q ëlluar me br eshëri automatiku në drejtim të banesës së dy vëllezërve duke lënë të pl agosur rëndë Artan Breshan, ndërsa kanë marrë me forcë në makinën e tyre, Arturin shtype rekl,am dhe shiko vide,on: