“Kush je ti mor zhugan”- Kosovari ofendon policin civil, dënohet me 300 euro

Një rast i rrallë ka ndodhur ditën e sotme, shkruan RepublikaOnline.net. Një qytetar ka marr një dë nim të majm në komunikacion me arsyen se fy eu një zyrtar policor. Qytetari në fjalë u an kua se polici ishte i veshur në rroba civile dhe se i kërkoi dokumentet pa u prezantuar si person zyrtar/polic, ndërsa, sipas ank uesit polici në fjalë ishte i shoqëruar me gruan në veturë shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.