“Ku*va, hapni këmbët për një natë”, nuk përmbahet dhe “shpërt hen” keq reperi Stresi (Video)

“Ku*va, hapni këmbët për një natë”, nuk përmbahet dhe “shpërt hen” keq reperi Stresi (Video)

Reperi i njohur Stresi është i njohur për “shpërthimet” e tij lidhur me realitetin në Shqipëri. Së fundmi, në rrjetin e tij social në Instagram, reperi është shqetësuar me vajzat që sipas tij argëtohen me trupin e tyre.Me fjalë të rënda, Stresi ka dënuar veprimet e tyre por nuk ka harruar që të shprehë mirënjohjen e tij për nënat shqiptare ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: