Ky baba mori dy ditë leje nga puna për lindjen e djalit, kur pap ritur i vjen nje mesazh nga shefi i tij që e lë pa m end

Një burrë nga Concord, New Hampshire mori një telefonatë të papritur që e la të habitur. Ajo erdhi pasi gruaja e tij lindi fëmijën e tyre. Dhe ai kurrë nuk kishte pritur të dëgjonte atë që i kishin zbuluar.Ai sapo kishte filluar një punë të re si një nenpunes sigurie me kohë të pjesshme,dhe ishte në prove.Dhe gjatë asaj periudhe prove, kompania e nënshtroi Austinin në një politikë 24 orëshe në internet, që e lodhte ate vazhdimisht shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: