Ky është 19 vjeçari më i gjatë në Kosovë (VIDEO)

19 vjeçari që ka epitetin më i gjati i Kosovës arrin lartësin 2.15 metra, transmeton Republika Online
Ai thotë se është rritur në një masë shumë të madhe dhe shumë shpejtë dhe thotë se i ka marrë primatin ish-basketbollistit Ferid Zekollit që njihej si më i gjati në Kosovë.
E me një gjatësi të tillë gjëja e parë që do të bënte një person është sporti i basketbollit, madje ky sport thotë se për të është gjithçkaPor për të, të qenurit i gjatë nuk është gjithmonë privilegj pasi thotë se ka shumë problem të gjej këpucë në Kosovë pasi që numrin e këmbës e ka 48.5 stipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote i riu kosovare se si ndjehet ai ndiqeni emisionin.