Ky është 19 vjeçari nga Gjakova që vdiq në aksidentin tra gjik (Video)

Njoftimi mortor për vdekjen e Adiat Gojanit u vendos në derën e shtëpisë.Ky 19 vjeçar pësoi me jetë kur në orët e vona të së shtunës u vetë aksidentua këtu në rrugën “Ymer Pula” në Gjakovë, që të shpie në drejtim të Shkugëzës.Ekipet emergjente intervenuan menjëherë në vetë aksidentin, që dyshohet se u shkaktua nga tejkalimi i shpejtësisë në këtë zonë vendbanimi ja dhe video ekeni me poshte:

VIDEO KETU