Ky është 20 vjeçari që i’u mor je ta në lule të rinisë

Një 20- vjeçar nga Malisheva e Kosovës u gjet i vd, kur në mëngjesin e djeshëm në Italisë.Rastin e ka bërë të ditur një shok i ngushtë i tij, i cili tregoi për mediat se 20- vjeçarin nga Kosova e hodhën në një lumë.Sipas mediave italiane, 20- vjeçari Erion Morina, i cili ka jetuar në qytetin e Bassa për disa vjet, e kaloi mbrëmjen në Peter Pan Caffè, një bar 50 metra larg nga ku u v ra.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..