Ky Është Armatimi Që Amerika Ja Dha Shqipërisë “Dridhen” Serbët

250 bli.nda për transport strategjik pr iten të zba rkojnë në Shqipë i nga US ARMY (derge sa e pare) dhe ne muajt në vazhdim do vijnë dhe 180 te tjera. Shqiperia do i paguaje Amerikës vetëm 15 milione Euro për to, ndërsa pjesa tjeter vjen si shperblim per punen e mire dhe kontributin e Forcacve të Arma.tosura ne misionet ne Afganistan e me gjere….per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenje heni