Ky është baxhanaku i Naim Abazit! Do të habiteni se kush është ai

Ky është baxhanaku i Naim Abazit! Do të habiteni se kush është ai

Zemren e këngëtares bukuroshe, asaj kohe fare të re, arriti ta vidhte Naim Abazi, asaj kohe këngëtar aktiv dhe mjafatë i njohur për publikun. Çifti, asaj dite e sot janë bashkë dhe shumë të lumtur. Rrugën e muzikës, e morri edhe motra e Mihrijes, Lora, që edhe më tej këndon, shkruan “Kosovarja”. Të gjithë e njohin Naimin, ama a e njeh kush burrin e Lores? shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.