Ky Është Bruce Lee I Kosovës, Ka Shkathtësi Të Pabesueshme

Ky Është Bruce Lee I Kosovës, Ka Shkathtësi Të Pabesueshme

Kadri Binaku nga Koshtova e Mitrovicës, gjithë jetën është munduar të duket sikur Bruce Lee.Binaku nuk i ka ndalur asnjëherë stërvitjet dhe i ka përvetësuar aq mirë pajisjet e arteve marciale sa që nuk ka frikë nga lëndimet.Por atij i ka mbet merak që nuk ka mundur t’i tregoj aftësitë një publiku më të gjerë stie relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare qe duket si bruce lee….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni