Ky Është Fjalimi I Fuqishëm I Kadri Veselit Që Kishte “Dridhur“ Kuvendin Për Specialën

Ky Është Fjalimi I Fuqishëm I Kadri Veselit Që Kishte “Dridhur“ Kuvendin Për Specialën

Në ditën kur ishte votuar Specialja, Kadri Veseli, në cilësinë e kryetarit të Kuvendit, kishte bërë thirrje për deputetët që të votojnë pro-themelimit, duke thënë se një gj.ykatë e tillë do të jetë në të mirën e Kosovës.Do ta votojmë se është në të mirën e vendit tonë”, kishte thënë Veseli nga foltorja e Kuvendit më 3 gusht të vitit 2015. E në fjalim e sipër kishte thënë se nuk beson që Gjykata Speciale ka ardhur nga Beogradi…shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.