Ky është gjesti human i Medës për vëllezërit Shqiptarë

Pas tërmetit, Meda bën gjestin human për vëllezërit shqiptar.

Tërmeti që ndodhi në orët e para të mëngjesit të së martës ka bërë që gjithë shqipfolësit anë e mbanë botës të solidarizohen në forma të ndryshme.

Përveç që nuk munguan fillimisht ngushëllimet për viktimat që humbën jetën tragjikisht, humanizmi i shqiptarëve shkoi përtej kësaj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: