Ky eshte i riu qe vd.iq nga koro.nav.irusi/ Miqtë e 28-vjeçarit shqiptar që v.di.q në Itali pë.rlo.tin rrjetin (FOTO)

Miqtë e luçjan Elezit, shqiptarit që vdiq në banesën e tij në Itali kanë për.lo.tur rrjetin me dedikime prekëse.
Në shumë statuse në rrjetet sociale, miqtë dhe të njohurit e tij kanë shkruar vargje prekëse, teksa shtojnë se ishte shumë shpejt që i njohuri i tyre të shkonte në Parajsë. Per te pare videon se si vdiq shtyp ne rek1amen me poshte