Ky është kandidati 23 vjeqar që mësyn të bëhet deputet.

Ndoshta eshte diqka e re ne Kosove qe kandidati per deputet te jet 23vjeqar por kesaj radhe ka ndodhur ne Kosove.

Krahas studimeve, e ka nisur edhe një angazhim shtesë. 23-vjeçari Shkumbin Demolli, po synon postin e deputetit me Partinë Euro-Atlantike, që drejtohet nga Milaim Zeka.

Ky thotë se iu dha mundësia, pas disa hezitimesh nga partitë që u përkiste më parë, duke shpresuar se do të bëhet ligjvënësi më i ri shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote ky 23 vjecare.