Ky është Kosovari qe po lyp punëtor ne Suedi: “ O Shqiptar veç hajdeni diqysh deri këtu, 4mi euro e keni rrogën”

Një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne firmën e ti. Ai nga ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj, atëherë kur te shkoni atje duhet veç te kontaktoni ne telefon ose e-mail. “Shqiptar këtu janë rrogat e mira, nuk keni pas punë me askënd veç me mu, hajdeni veç deri ne Suedi” tha pronari me p’oshtë shihni deklaraten e tij.