Ky është Kosovari qe po lyp punëtor ne Suedi:’O Shqiptar veç hajdeni diqysh deri këtu,4mijë euro e keni rrogën’

Ai nga ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj, atëherë kur te shkoni atje duhet veç te kontaktoni ne telefon ose e-mail.“Shqiptar këtu janë rrogat e mira, nuk keni pas punë me askënd veç me mu, hajdeni veç deri ne Suedi” tha pronari.Per me teper shty peni rek la amen me poshte dhe ju hapen informacionet e plota si dhe vi deo e pronarit: