Ky eshte linku ku mund te aplikoni per te shkuar ne Norvegji pa viza

Ky eshte linku ku mund te aplikoni per te shkuar ne Norvegji pa viza

Ky vend pothuajse në fund të botës, mund të shkohet pa viza dhe kushdo është i mirëpritur.

Qyteti Akrtik Longyearbyen është në një ishull, pjesë e arkipelagut Svalbard, midis Norvegjisë dhe Polit të Veriut.
Ishulli është një zonë ku kushdo mund të shkojë pa viza për të jetuar e për të punuar.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju