Ky është metri që po i merr në qafë kosovarët, me të po realizohet mashtrimi me dru

Ky është metri që po i merr në qafë kosovarët, me të po realizohet mashtrimi me dru

Janë me dhjetëra raste që janë zbuluar mashtrimet e drushitësve, ku shihet manipulimi i druve në atë mënyrë që nga jashtë të duket gjithçka në rregull, por në brendi janë pjesë tërësisht të zbrazëta, me çka blerësi nëse paguan për 10 metra dru, dëmtohet për së paku tri metra ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: