Ky është personi që ia dha Adelina Ismailit 100 mijë euro në dorë për… (Video)

Ndër vite këngëtarja ka bërë disa pauza në karrierën muzikore. E, sa herë që është rikthyer, ka goditur edhe më fortë. Kënga dhe performanca nuk harrohet as sot e kësaj dite dhe mbetet një ndër këngët më interesante. Diva e skenës muzikore përherë ka qenë më e paguara. As sot ende nuk mund t’ia kalojë askush kur vjen fjala për shuma.Për albumin muzikor Adelina është paguar me mbi 100 mijë euro .Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju