Ky është plani i PDK-së për të futur në burg Albin Kurtin

Njohësi i çështjeve politike Nexhmedin Spahiu në një prononcim për “Gazeta Blic” ka folur në lidhje me zhvillime e fundit politike në vend pas rënies së Qeverisë Kurti.

Spahiu flet në lidhje me koalicionet e mundshme që mund të krijohen duke përfshirë edhe atë LVV-PDK.Ai thotë se një koalicion i tillë mund të formohet por pasi PDK të ketë futur Albin Kurtin në burg sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: