Ky është qyteti shqiptar ku uji ka temperaturë 32 gradë: Mund të laheni edhe gjatë dimrit (VIDEO)

Banjat e Hapura të Bënjës së Përmetit konsiderohen nga ekspertët si më të mirat në Europë,
Burimet e ujërave termale të Bënjës, apo sic quhen ndryshe Banjat e Bënjës, gjenden 14 kilometra larg qytetit jugor të Përmetit. E veçanta e tyre është se këto janë burime të hapura në natyrë. Temperatura e këtyre ujërave është, 26 deri 32°C.
Katër burime që përdoren për sëmundjet kronike të reumatizmave, një burim për sëmundjet e stomakut dhe një burim për sëmundjet e lëkurës. Per te pare videon shtyp ne rekl,amen me poshte