Ky është reagimi i këshilltares së Haradinajt, pasi Albini tha se do e heq taksen….? (Video)

Meliza Haradinaj Stublla është dën uar me 8 muaj b u rg me kusht dhe gj obë prej 1 mijë euro. Ky dë nim vie për mosraportim apo raportim i rremë i pasurisë.
Meliza Haradinaj Stublla ishte akuzuar nga Prokuroria pasi ajo nuk e kishte deklaruar në Agjencinë Ku dër Kor ru psion një biznes të regjistruar në Londër shtype rekl,am dhe shiko vide,on