Ky TV kosovar e tran smeton m eçin Joshua – Ruiz

Ruiz u bë meksikani i parë kampion i botës pasi e rrahu Joshuan duke e rrëzuar katër herë para se gjyqtari ta ndërpriste meçin në rundin e shtatë.Rimeçin mund ta shohin edhe gjithë ata kosovar të cilët e kanë platoformën Kujtesa.Është vet kjo platformë ajo e cila e ka konfirmuar një gjë të tillë ja dhe video e keni me poshte shtype rekl,am dhe shikojeni ndeshjen live: