“Ky Virus I Mori Jetën Vajzës Time 21-Vjeçare”, E Ëma Bën Dedikimin Prekës Që Përlot Botën (Video)

Pandemia e koronavirusit tashmë ka prekur shumë vende në mbarë botën, ndërkohë që janë rregjistruar edhe shumë vdekje, kryesisht të moshura, por nga ky virus vdekjeprurës kanë vdekur she të rinj.Një 21-vjeçare ka humbur jetën në Britani dhe sipas mediave, e reja nuk kishte sëmundje të tjera.Chloe Middleton bëhet ne dihe se byj vuante nga asnjë sëmundje tjetër e mëprashme, ndërkohgë që bëhet një nga viktimat më të reja në Britani.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: