la parkuan makinat në token e tij, fermeri i bën të pendohen përjetë… (VIDEO)

Ky bujk nga Pavao Bedekovic, Kroaci, e kishte një problem serioz në arën e tij. Ai u lodh nga njerëzit që parkonin veturat në arën e tij, duke e përdorur atë si një parking pa pagesë – derisa durimit të tij i erdhi fundi.
Ata nuk dëgjuan kur Pavao ua tërhoqi vërejtjen që mos t’i parkonin veturat aty – dhe kështu, vendosi se duhej të bënte diçka për këtë. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte