La po’rnon dhe u dashurua me një vajzë, Mia Kalifa bën deklaratën bo’mbë

La po’rnon dhe u dashurua me një vajzë, Mia Kalifa bën deklaratën bo’mbë

Ish aktorja e filmave po’rno’grafikë, e cila u bë e famshme pasi mori kër’cënime nga IS’IS, për shkak të një skene ku luante e mbuluar me shami, thotë në një intervistë për prestigjiozen britanike “The Telegraph” se do të donte ta shk’atërronte fare industrinë e po’rnos. Ajo është angazhuar vetë në po’rnog’rafi për vetëm tre muaj, e megjithatë mori famë botërore ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: