Labi nuk ka më problem me para, blen veturën e re superluksoze

Këngëtari dhe ish-deputeti i njohur, Labinot Tahiri, këto ditë është përfshirë në një debat sa i përket vendimit të institucioneve që këtë vit të mos ketë organizime të dasmave, ahengjeve të ndryshe apo tubime që përfshijnë turma të mëdha njerëzish..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTMEReagime pati nga kolegë të tij të shumtë, disa prej të cilëve e kontestuan, e pati edhe nga ata që iu bashkuan iniciativës së tij për t’i dalë kundër vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME