Labi thotë se koronavirusi është një mashtrim, jep edhe argumente

Labinot Tahiri ka publikuar një video në Facebook-un e tij ku iu ka drejtuar atyre që e përcjellin.Këngëtari tha se virusi Covid-19 është një mashtrim, shkruan portali GazetaBlic.Videoja të cilën ai e ka ndarë me ndjekësit paraqet mjek të huaj profesionist të cilët flasin se ky virus është manipulim me njerëzit në botë stipe rek lamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Labi per koronen.